Kontaktirajte nas

Naš cilj je isporučiti sadržaj visoke kvalitete koji obrazuje naše čitatelje i osnažuje ih da poduzmu zdrave radnje. Kada nas čitatelj upozori na potencijalni problem s našim sadržajem, kao što su nepotpune, netočne, zastarjele, nejasne ili proturječne informacije, poduzimamo mjere.

Naši urednički i medicinski timovi istražuju povratne informacije, određuju prilike za poboljšanje i ponovno objavljuju naš sadržaj s potrebnim revizijama.

Vaša privatnost nam je važna. Sve informacije koje nam dostavite putem ove web stranice možemo postaviti na poslužitelje koji se nalaze u zemljama izvan EU. Ako se ne slažete s takvim postavljanjem, nemojte davati podatke. Ako imate pitanja, kontaktirajte info@qliniqa.hr

QLINIQA.hr je digitalni izdavač i ne nudi osobne zdravstvene ili medicinske savjete. Ako se suočite s hitnom medicinskom pomoći, odmah nazovite lokalnu hitnu službu ili posjetite najbližu hitnu pomoć ili centar za hitnu pomoć. Trebali biste se posavjetovati sa svojim liječnikom prije početka bilo kakvog programa prehrane, dijete, tjelovježbe, fitnessa, liječenja ili wellness programa.

Kontaktirajte nas

Ispunite kontakt formu

Impressum:

ProlixMedia d.o.o.
Antuna Bauera 16, Zagreb

Tvrtka upisana u sudski registar:
Trgovački sud u Zagrebu, Tt-23/34120-2

OIB: 75866866646
MB: 05824737

Glavna urednica:
Dalila Turk Mraović

Redakcija:
Nevena Ročić
Anja Kos

Kontakt:
info@qliniqa.hr

Iznos temeljnog kapitala:
2.500,00 EUR/20.000,00 kn

IBAN otvoren u Erste banci
IBAN: HR6624020061101181058

Osoba ovlaštena za zastupanje: Dalila Turk Mraović

[object Object]