QLINIQA.hr

QLINIQA.hr uklanja nagađanja pri pronalaženju pravih liječnika, bolnica i skrbi za vas i vašu obitelj. Čineći zdravstvenu skrb lakšom i transparentnijom, QLINIQA.hr vam omogućuje donošenje odluka na temelju informacija, a ne samo instinkta.

Možete biti mirni znajući da vi i vaša obitelj dobivate provjerenu, visokokvalitetnu skrb koja vam odgovara.

Pretraži
[object Object]

Naš urednički proces

Teško je pronaći zdravstvene informacije kojima možete vjerovati, ali naš urednički tim predan je stvaranju upravo toga. Želimo vam pružiti točne, vjerodostojne i nepristrane informacije o zdravlju, što je razlog zašto smo toliko predani našem uređivačkom procesu.

Preciznost je bitna. Naši urednici i novinari osiguravaju da svaki članak koji objavimo prođe postupak pregleda koji je vodeći u industriji, što uključuje rigoroznu provjeru činjenica za statističku, medicinsku i znanstvenu točnost.

Imamo stroge smjernice i crpimo informacije samo iz recenziranih studija, akademskih istraživačkih institucija i medicinskih časopisa. Primarni izvori, uključujući studije, znanstvene reference i statistike, povezani su unutar svakog članka i pojavljuju se u odjeljku resursa pri dnu.

[object Object]